Acum puteți ascunde starea ONLINE pe WhatsApp în setările de confidențialitate

112

În mod implicit, WhatsApp setează setările de confidențialitate pentru a permite:
Orice utilizator să vadă ultima dvs. dată de conectare și status online, fotografia de profil, secțiunea informații și confirmări de citire.

Modificați setările de confidențialitate
Pe Android: atingeți Mai multe opțiuni > Setări > Confidențialitate.
Pe iPhone: atinge Setări > Confidențialitate.
Pe KaiOS: apăsați Opțiuni > Setări > Cont > Confidențialitate.
Desktop: faceți clic pe Meniu > Setări > Confidențialitate.

Puteți schimba cine poate:
Cine poate vedea ultima dată de accesare și status online (nou)
Cine poate vedea fotografia ta de profil
Cine poate vedea informațiile din secțiunea Despre
Cine poate vedea actualizările de stare
Setări pentru confirmari de citire
Cine te poate adăuga în Grupuri

Notă:
Dacă nu distribuiți ultima dvs. dată de conectare sau status online, nu veți putea vedea ultima dată de accesare sau status online a altor utilizatori.
Dacă dezactivați confirmările de citire, nu veți putea vedea confirmările de citire de la alți utilizatori. Confirmările de citire sunt întotdeauna trimise pentru chat-urile de grup.
Dacă o persoană de contact a dezactivat confirmările de citire, nu veți putea vedea dacă a vizualizat actualizările dvs. de stare.
Persoanele online dintr-un fir de chat cu tine pot vedea când tastați.