Moduri de a face bani lucrând de acasă – De ce să nu-ți împlinești obiectivele de bani stând acasă și lucrând atunci când vrei?

204

E adevărat. Și, pentru mulți, să câștige bani de acasă (chiar și în pijama) este jobul lor de vis. De ce să nu-ți împlinești obiectivele de bani stând acasă și lucrând atunci când vrei? Iată modalități simple de a câștiga bani acasă și pe propriul program.

Dacă nu ați lucrat niciodată de acasă, aceasta ar putea fi o călătorie cu totul nouă pentru a face bani. Ați putea chiar să vă îndrăgostiți de rutina dvs. de lucru de acasă, să o luați cu normă întreagă sau să optați doar pentru agitații secundare online. Înainte de a începe această călătorie, săriți prin fiecare oportunitate de la distanță pentru a învăța cum să câștigați bani de acasă în orice mod vi se potrivește cel mai bine:

Completați sondaje online
Feedback-ul poate ajuta companiile să își ajusteze produsele, serviciile și interesele consumatorilor. Pentru a strânge informații, companiile vor plăti oamenii pentru a răspunde la întrebările din sondaj, ceea ce o face o modalitate foarte convenabilă de a câștiga bani online de acasă. Site-uri web precum Swagbucks, Branded Surveys, MyPoints și LifePoints oferă sondaje plătite de la diverse companii. În cele mai multe cazuri, banii câștigați sunt plătiți prin Paypal sau prin carduri cadou.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 5–35 USD per sondaj

Vinde-ți imaginile de stoc preferate
Ai un ochi pentru fotografie? Oferă-ți pasiunea și câștigă venituri pasive pentru fotografiile tale preferate. Postați fiecare fotografie pe site-uri web precum iStockPhotos, Dreamstime, Shutterstock și Getty Images pentru a câștiga drepturi de autor. Fiecare fotografie achiziționată vă poate aduce un câștig de la 0,25 la 0,45 USD. Dacă postați frecvent fotografii, puteți câștiga mai mult pe măsură ce portofoliul dvs. online crește.

Timp: Scăzut
Câștiguri: 0,25–0,45 USD per imagine
Instrumente suplimentare necesare: Cameră foto

Deveniți asistent virtual
Pe măsură ce afacerile online cresc, cresc și nevoile lor de ajutor suplimentar. Un truc pentru a face bani online este să le oferi abilitățile tale. Sarcinile ar putea include încărcarea de imagini pe site-uri de comerț electronic, programarea de întâlniri sau efectuarea de apeluri telefonice. În cele mai multe cazuri, aceste locuri de muncă plătesc 7–40 USD pe oră, în funcție de nivelul de calificare.

Timp: mediu
Câștiguri: 7–40 USD pe oră

Câștigați bani din recenziile dvs
Într-o lume din ce în ce mai digitală, recenziile joacă un rol important în succesul unei mărci. Pentru ca întreprinderile să se îmbunătățească, ele solicită adesea feedback-ul consumatorilor în schimbul banilor. Puteți găsi companii care vă vor plăti pentru a încerca produsul sau serviciul lor sau puteți revizui achizițiile pe care le-ați făcut deja în schimbul reducerilor. De exemplu, Fabletics vă va oferi puncte bonus suplimentare, permițându-vă să acumulați un credit plătit, pentru fiecare recenzie pe care o faceți online.

Timp: Scăzut
Câștiguri: 5-30 USD pe oră

Vinde articole de uz casnic pe eBay sau Amazon
Vânzarea articolelor nefolosite prin casă este una dintre modalitățile sigure de a câștiga bani acasă. De exemplu, ați putea avea o canapea sau coșuri organizatorice pe care nu le mai folosiți – vindeți-le! Începeți prin a crea un cont, faceți fotografii cu produsele vândute și postați-le pe eBay sau Amazon. Enumerați fiecare articol la un preț care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: cameră sau telefon

Închiriază-ți gadgeturile la oră
Se estimează că 2021 a produs peste 57 de milioane de tone de deșeuri electronice. Pentru a contracara acest lucru, puteți câștiga bani de acasă împrumutând gadgeturi pe care nu le utilizați, ajutând totodată planeta. Site-uri web precum Aarons, Rent-A-Center și Flexshopper găsesc utilizatori care doresc să închirieze diverse articole. Tot ce trebuie să faceți este să vă completați profilul, să vă publicați produsele pentru închiriere și să obțineți venituri lunare suplimentare.

Timp: Scăzut
Câștiguri: până la 3.000 USD pe lună
Instrumente suplimentare: electronice, cameră sau telefon

Introduceți datele online
Introducerea datelor este o muncă grozavă pentru cei care caută o modalitate de a câștiga bani acasă. Multe companii au nevoie de ajutor pentru a adăuga fișiere în baze de date. De exemplu, un cabinet medical poate să nu aibă timp să-și adauge documentele clienților în baza de date în fiecare zi. Pentru a ajuta, puteți fi plătit la oră pentru a adăuga date pe platformele online în timpul liber. Salariul orar variază, dar în cele mai multe cazuri, este între 10 și 30 USD pe oră.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 10-30 USD pe oră

Vinde-ți hainele nefolosite online
Vânzarea hainelor nefolosite este una dintre multele modalități rapide de a câștiga bani de acasă! Postați-le pe site-uri web precum Poshmark, thredUP sau The RealReal pentru a câștiga niște bani. În fiecare sezon, vă puteți curăța dulapul și puteți câștiga suficient pentru a cumpăra câteva piese noi sau pentru a adăuga economii. Începeți prin a fotografia articolele pe care nu le doriți și postați-le online pentru a vedea cât ați putea câștiga.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: cameră sau telefon

Creați și vindeți imprimabile
Ai un ochi pentru design și organizare? Puteți deschide un cont Etsy sau puteți construi propriul site de comerț electronic digital pentru a vinde materiale imprimabile. Vânzarea de produse digitale este o modalitate excelentă de a obține venituri pasive acasă. Tot ce este nevoie este timpul inițial pentru a crea și a posta piesele tale preferate pentru a câștiga bani în timp ce dormi. Rețineți că este posibil să trebuiască să plătiți pentru site-ul dvs. web, un cont de afaceri Etsy și un abonament pentru ilustrator pentru a crea produsul.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: platforma Illustrator (Canva, PicMonkey, Photoshop, Illustrator etc.)

Deveniți un tester de produse
Câștigă ușor bani online, explorând testarea produselor. Noile invenții trec în mod normal prin nenumărate runde de testare. Aceste etape de testare asigură că fiecare eroare este depistată înainte de a ajunge la clienții plătitori. În cele mai multe cazuri, mărcile vă vor plăti pentru a încerca aceste produse noi. Toluna, Nielsen, Vindale Research și Pinecone Research sunt câteva platforme care vă ajută să găsiți produse de testat pentru un plus de verde.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 10-20 USD pe oră

Coaceți (sau pregătiți mesele) pentru alții
Dacă știi să faci delicii speciale și îți place să fii în bucătărie, ai putea începe o afacere bazată pe abilitățile tale. Puteți câștiga 200-400 USD pe lună, acceptând cereri speciale de coacere pentru până la 20 de ore pe săptămână. Sau, puteți pregăti masa pentru vecinii care nu au timp sau nu le place să gătească. Companii precum Snap Kitchen au valorificat aceste servicii, dar a ta ar putea fi mai proaspăt și poate avea o notă de afaceri mici.

Timp: mediu spre mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: cameră sau telefon

Transcrie la oră
Cu o mulțime de podcasturi, videoclipuri YouTube și filme, mulți creatori au nevoie de copii transcrise ale lucrării lor. În cele mai multe cazuri, se angajează pentru asta. Indiferent dacă te pricepi la tastări sau cauți o modalitate de a exersa aceste abilități, lucrează independent ca transcriptor. Fiți plătit între 15 și 30 USD pe oră pentru a transcrie conținutul audio.

Timp: mediu spre mare
Câștiguri: 15–30 USD pe oră

Începeți o grădină și vinde-ți produsele
Dacă ai degetul mare verde, fii plătit pentru asta. Începeți-vă grădina și vinderea produselor la nivel local este una dintre cele mai ușoare modalități de a câștiga bani de acasă – este și destul de îmbucurător. Începeți prin a vă promova agitația secundară pe rețelele sociale sau creați o pagină web pentru ca localnicii să o verifice. Vinde-ți produsele pe aliment sau adună cutii de băcănie pentru cei gata să-și aprovizioneze în fiecare săptămână.

Timp: mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: spațiu de grădină, materiale de grădinărit

Închiriază-ți hainele
Este posibil să aveți haine pe care nu le folosiți, dar de care nu doriți să scăpați – poate vechea dvs. rochie sau costum de bal? Puteți încă să vă păstrați articolele, dar eliberați spațiu prin închirierea lor. StyleLend, Loanables și RentNotBuy sunt câteva platforme care vă permit să închiriați articolele preferate. De la costume la rochii, ai putea câștiga un profit lunar din articolele tale nefolosite.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: cameră sau telefon

Începeți un canal YouTube de jucării pentru copii
Înființarea unui canal YouTube ar trebui să fie pe lista dvs. de idei de câștig. Simpla deschidere a jucăriilor ar putea aduce mii de dolari pe an. Rețineți că începerea unui canal YouTube necesită acordul unui tutore de peste 18 ani.

Timp: mediu spre mare
Câștiguri: 1.000–5.000 USD din venituri din reclame pentru fiecare milion de vizionări
Instrumente suplimentare: telefon sau cameră, software de editare

Joacă jocuri online
Jocurile pot fi o modalitate excelentă de a te relaxa, mai ales dacă poți fi plătit pentru asta. Dacă aveți o configurație de jocuri sau un smartphone, creați o agitație secundară din interesele dvs. de joc. Cash Crate, Appcent, Applike și AppNana sunt câteva platforme care plătesc între 10 și 15 USD pe oră jucând jocuri video. Doar stați, relaxați-vă și vedeți cât ați putea câștiga distrându-vă!

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 10–15 USD pe oră
Instrumente suplimentare: electronice pentru jocuri, consumabile pentru jocuri și/sau un smartphone

Câștigați bani din SkillShare
Pentru a vă prezenta abilitățile și pentru a-i ajuta pe alții, puteți partaja videoclipuri cu instrucțiuni pe SkillShare, în mod similar cu YouTube. Pentru a face acest lucru, creați un cont și postați lecții utile despre orice doriți. De exemplu, cum să faci un imprimabil digital descărcabil ar putea fi o lecție. Fiecare minut vizionat pe canalul tău te poate câștiga între 0,05 USD și 0,10 USD.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 0,05-0,10 USD pe minut vizionat
Instrumente suplimentare: telefon sau cameră, software de editare

Câștigați cashback din tot ceea ce cumpărați
Dacă sunteți un cumpărător frecvent, luați în considerare să câștigați bani înapoi pentru fiecare achiziție pe care o faceți. Când faceți cumpărături online, extensii precum Honey sau Gumdrop vă pot aduce banii înapoi. Când faceți o călătorie la magazinul dvs. local, cardurile de credit rambursate pot fi mai benefice. Atâta timp cât plătiți soldul la timp, puteți obține un profit din achizițiile de zi cu zi.

Timp: Scăzut
Câștiguri: variază în funcție de câștig
Instrumente suplimentare: aplicații sau extensii de site-uri web, carduri de credit rambursate

Începeți să investiți (dacă nu ați făcut-o deja)
Investiția vă poate ajuta să vă creșteți banii an de an și există multe opțiuni diferite, în funcție de toleranța dvs. la risc. Dacă ai loc în buget, de ce să nu faci profit din el? Consultați investițiile noastre de top cu risc scăzut, cu randamente ridicate, pentru câteva idei de investiții.

Timp: Scăzut
Câștiguri: acțiunile vă pot aduce un câștig de aproximativ 7-10%, alte investiții variază

Adaugă desenele tale la tricouri și vinde online
Dacă ai un ochi pentru modă și artă, vinde-ți desenele pe un tricou. Creați un cont Etsy sau porniți propriul site web, cu permisiunea tutorelui, pentru a vă vinde articolele. Înainte de a-ți crea tricourile, va trebui să achiziționezi tricourile goale și să investești într-un magazin de comerț electronic.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: plata variază în funcție de articol
Instrumente suplimentare: aparat foto sau telefon, materiale de artă, tricouri

Predați lecții de muzică online
Un grafic subliniază modul în care Jazza a urmărit cu succes una dintre numeroasele modalități de a câștiga bani acasă: predarea cursurilor online.
Este posibil ca cei dragi să te fi supus deja la lecții de muzică și, dacă au făcut-o, ajută-i pe alții să facă la fel! Învață copiii din comunitatea ta cum să cânte online la pian, chitară sau chiar tobe. Ai putea să încadrezi această agitație secundară în programul tău de după școală și să o adaugi în CV-ul tău.

Timp: Scăzut
Câștiguri: până la 50 USD pe oră
Instrumente suplimentare: software video, instrumente muzicale

Creați-vă propriile povești pentru a le vinde
Îți place să citești și să povestiți? Lucrați cu cei dragi pentru a vă organiza propria poveste. Odată ce este perfecționat, puneți-l într-o carte. Puteți face fiecare carte manual sau puteți crea cărți digitale și legate folosind Blurb. Vinde-ți povestea celor mai apropiați sau contactează editorii locali.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: până la 10.000 USD (dacă sunt publicate), plus redevențe pentru fiecare exemplar care se vinde
Instrumente suplimentare: Rechizite de artă (opțional)

Faceți și vindeți buchete de bomboane
Pentru ocazii speciale, cei mai mulți dintre noi caută modalități de a se răsfăța. Pentru a-i ajuta pe ceilalți să sărbătorească realizările, sărbătorile sau ocaziile speciale, creați buchete de bomboane. Cumpărați bomboane, o vază, bețișoare mici și bandă adezivă pentru a vă completa buchetul. Încărcați-vă capodopera vânzându-le pe fiecare cu 10-40 USD.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: $10–$40 pentru fiecare buchet
Instrumente suplimentare: materiale pentru buchet de bomboane, cameră foto sau telefon

Testați marketingul afiliat
Dacă îți place să faci cumpărături și să ai un gust deosebit, poți câștiga comisioane din achizițiile tale. Înscrieți-vă pentru programe de marketing afiliat precum LikeToKnowIt, Amazon Associates, Solvid Affiliate sau eBay Partner Network. De fiecare dată când un link pe care îl distribui este folosit pentru o achiziție, câștigi un procent din vânzare. Adăugați aceste link-uri la conturile dvs. de rețele sociale și paginile site-urilor web sau trimiteți-le direct celor dragi.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 100 USD – 10.000 USD pe lună
Instrumente suplimentare: site-uri web sau conturi de rețele sociale

Verificați date pentru niște bani
Dacă îți place să scrii și să citești, ai putea fi calificat să corectezi copie la oră. Pentru a găsi probleme de corectare, creați un cont pe un site web independent, cum ar fi Upwork. Stabiliți-vă salariul pe oră dorit și preluați proiecte ori de câte ori aveți timp liber. Abilitățile tale ar putea ajuta la îmbunătățirea CV-ului sau a raportului de cercetare al cuiva.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 25–50 USD pe oră

Încearcă-ți mâna la tutorat
Pe baza experienței tale, ai putea să-i ajuți pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar. Creați un profil pe o platformă de freelancing sau contactați comunitatea locală. Predați-vă materiile preferate: scris, artă, muzică, matematică sau știință. Postați serviciile de îndrumare pe conturile de rețele sociale sau creați un profil pe un site freelance precum UpWork.

Timp: scăzut spre mediu
Câștiguri: 10-75 USD pe oră
Instrumente suplimentare: software video

Începeți un blog (și câștigați bani din reclame)
Creați o platformă pentru a vă împărtăși pasiunea. Această pasiune ar putea fi moda, carieră, muzică, lectură sau chiar finanțe. Cumpărați un domeniu și aflați cum să vă creați propriul site web. Distribuie toate poveștile, sfaturile și sfaturile tale preferate pe acest site și adaugă-le în CV-ul tău. Plasați reclame pe site-ul dvs. sau câștigați sponsorizări pe măsură ce vă parcurgeți școala. De-a lungul timpului, fiecare postare îți poate aduce 750 USD în plus.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 25–750 USD pe postare
Instrumente suplimentare: software de ilustrare, domeniu, șablon de site web (opțional)

Porniți un podcast
Pentru cei cărora le place să discute, începe un podcast. Aduceți-vă invitații preferați sau mergeți singur pentru a vorbi despre subiecte importante pentru dvs. Începeți prin a alege un nume, creați un site web și gândiți-vă la primele 10 episoade. Înainte de a începe, luați în considerare investiția într-un microfon, un suport și orice alte componente electronice necesare.

Timp: mare
Câștiguri: 500–900 USD per episod la 10.000 de descărcări
Instrumente suplimentare: echipamente pentru podcasting, software de editare

Obțineți un stagiu online
Luați un avans în viitoarea dvs. carieră și contactați profesioniști despre stagii online. Participați la târguri virtuale de carieră, contactați centrul de carieră din facultate sau contactați rețeaua dvs. profesională pentru oportunități. Nu numai că poți câștiga niște bani în plus, dar stagiile sunt o modalitate excelentă de a-ți construi CV-ul.

Timp: mediu spre mare
Câștiguri: 10–20 USD pe oră

Deveniți un mogul social media
Dacă vă treziți să derulați pe rețelele de socializare mai mult decât ar trebui, este posibil să aveți un ochi pentru marketingul pe rețelele sociale – o abilitate pentru care multe mărci o angajează. Adresați-vă companiilor locale sau adăugați marketing pe rețelele sociale la profilul dvs. de freelancing. Luați legătura cu cei care plătesc între 15 și 80 USD pe oră pentru a intra în legătură cu comunitatea lor folosind rețelele sociale.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 15–80 USD pe oră
Instrumente suplimentare: smartphone, instrumente de planificare și gestionare a rețelelor sociale (opțional)

Planificați excursii pentru cei care călătoresc frecvent
Deși COVID-19 a încetinit călătoriile, mulți încă trebuie să călătorească frecvent. Indiferent dacă aceste călătorii sunt pentru muncă sau pentru distracție, mulți nu pot fi deranjați cu planificarea. Dacă vă place să organizați, să creați programe și să cercetați, planificați excursii pentru cei cărora nu le place. Postează-ți abilitățile pe rețelele de socializare sau pe un site web independent pentru a intra în legătură cu cei care își caută experiența.

Timp: mediu spre mare
Câștiguri: comisioanele și taxele de câștig variază

Fii un reprezentant al serviciului pentru clienți
Dacă vă place să intrați în legătură cu străini în timp ce vă desfășurați comisioanele săptămânale, ați putea fi un reprezentant excelent al serviciului pentru clienți. În timp ce mulți profesioniști din serviciile pentru clienți lucrează în persoană, mulți alții lucrează de la distanță pentru site-urile de comerț electronic. Pentru a satisface nevoile clienților, lucrați ca reprezentant cu normă parțială, cu normă întreagă sau ca reprezentant independent al serviciului pentru clienți. Tot ce veți avea nevoie este un computer și poate un telefon sau un software video.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 14–20 USD pe oră
Instrumente suplimentare: software video și/sau telefon

Cumpărați și vindeți domenii de site
Dacă ați auzit vreodată de schimbarea casei, există ceva asemănător numit domain flipping. În loc să cumpărați o casă și să o renovați, puteți cumpăra un domeniu de site și îl curățați. Dacă sunteți interesat de codificare, luați în considerare achiziționarea de domenii folosite pentru a fi renovate ieftin. Nu numai că ai putea câștiga până la 300 USD pentru fiecare domeniu pe care îl vindezi, dar și-ai putea exersa abilitățile de codare.

Timp: mare
Câștiguri: până la 300 USD per domeniu
Instrumente suplimentare: instrumente de codificare sau creare de site-uri web (opțional)

Testează-ti abilitățile de freelancer
Ai o pasiune pentru editarea video, crearea de grafică, scriere sau podcasting? Utilizați-vă abilitățile aplicându-vă pe un site web independent – adăugați CV-ul, tariful orar și expertiza dvs. pentru a începe. Cei care au nevoie de abilitățile tale vor contacta să te angajeze. În plus, aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga bani și de a găsi noi oportunități de carieră.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: variază
Instrumente suplimentare: Alte instrumente în funcție de abilitățile dvs

Cercetare pentru alții pe TaskRabbit
Unele companii au nevoie de cercetări conducătoare efectuate pe diferite industrii, piețe de consum sau chiar pe propria companie. Pentru a ajuta, ați putea fi angajat pe TaskRabbit pentru a efectua cercetări pentru companii sau angajați independenți. Puteți câștiga oriunde între 17 USD și 80 USD pe oră pentru a finaliza sarcinile de cercetare. Pentru a fi angajat, creați un cont, completați-vă profilul și promovați-vă pe rețelele sociale.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 17-80 USD pe oră

Începeți o comunitate online (care plătește)
Dacă aveți urmăritori loiali, puteți crea o platformă unică doar pentru ei. De exemplu, site-urile web precum Patreon ajută utilizatorii să creeze comunități printr-un plan de abonament lunar. Poți să distribui conținut exclusiv, să te conectezi cu comunitatea ta și să câștigi bani. Comercializați această idee pe rețelele dvs. de socializare și celor mai apropiați pentru a le arăta sprijinul.

Timp: mare
Câștiguri: variază în funcție de câștig
Instrumente suplimentare: Social media

Monetizați-vă mașina cu Ridesharing
Poate aveți o mașină, dar petreceți cea mai mare parte a timpului acasă. În timp ce îți petreci ziua fără să folosești vehiculul, închiriază-l folosind Turo. Ai putea să câștigi până la 1.000 USD pe lună. Acești bani ar putea merge către benzină, asigurare auto sau plata mașinii (dacă aveți una). În plus, ai putea câștiga bani de rezervă pentru a investi și a-ți crește câștigurile.

Timp: mic spre mediu
Câștiguri: până la 1.000 USD pe lună
Instrumente suplimentare: smartphone (pentru comunicarea aplicației) și vehicul

Închiriază-ți spațiile de locuit nefolosite
Dacă aveți spațiu nefolosit, vă poate aduce un profit. Indiferent dacă aveți o casă de oaspeți nefolosită, o cameră liberă sau chiar un apartament complet, luați în considerare să o închiriați. În funcție de locația dvs., de metri pătrați și de facilități, puteți câștiga mai mult decât plățile ipotecare sau chiriei. Site-urile web precum Airbnb, Vrbo și HouseTrip ajută la conectarea chiriașilor pe termen scurt cu proprietarii.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 200–800 USD pe lună
Instrumente suplimentare: Smartphone (pentru utilizarea aplicației și comunicare) și spațiu suplimentar

Încearcă-ți mâna la antreprenoriat
Peste 5,4 milioane de oameni au trimis documente pentru a începe noi afaceri în a doua jumătate a anului 2021 – niciodată nu este prea târziu să urmezi un vis! Ai putea începe orice de la un magazin online sau să-ți pornești propria agenție media. Investiția în pasiunile tale ar putea să te țină ocupat și să-ți câștigi bani în paralel.

Timp: mare
Câștiguri: variază în funcție de câștig
Instrumente suplimentare: Alte instrumente în funcție de interesul dvs

Închiriază-ți spațiul suplimentar pe șosea
Ai putea folosi cu ușurință spațiul suplimentar de pe alee ca o modalitate de a câștiga bani acasă. Dacă aveți o alee într-o zonă sigură care rămâne nefolosită, puteți să o închiriați. Clienții își pot parca rulotele, bărcile, vehiculele cu patru roți, mașinile sau camioanele. Puteți câștiga până la 320 USD pe lună pe o platformă precum Boxcar.

Timp: Scăzut
Câștiguri: până la 320 USD pe lună
Instrumente suplimentare: alee, cameră sau telefon pentru fotografii

Renovare mobilier
Renovarea mobilierului vechi ar putea aduce mulți bani și poate fi un proiect secundar distractiv. Dacă găsești frecvent mobilier folosit de răsturnat pentru propriul spațiu de locuit, ai putea începe și o afacere. Luați în considerare să răsturnați mobila și să o vindeți pe Etsy, Facebook Marketplace, pe platformele dvs. de socializare sau pe propriul site web.

Timp: mare
Câștiguri: variază în funcție de câștig
Instrumente suplimentare: computer, instrumente de recondiționare, cameră foto sau smartphone

Ajutor la scrierea CV-ului
Este posibil să fi trecut deja prin carieră și să fi învățat câteva lecții valoroase. Pentru a-i ajuta pe alții să înceapă în propria lor călătorie în carieră, ajutați-vă la scrierea și editarea CV-urilor. Taxați 50 USD – 75 USD pe CV pentru a aduce profit suplimentar. Făcând un pas mai departe, proiectează șabloane de CV pentru a le vinde clienților tăi preferați la un cost suplimentar.

Timp: de la mic la mare
Câștiguri: 50–75 USD per CV
Instrumente suplimentare: software de scriptare sau ilustrator (opțional)

După cum puteți vedea, există mai multe moduri de a face bani acasă. Indiferent dacă doriți să începeți un job secundar sau un loc de muncă cu normă întreagă, să o faceți de pe canapea este o opțiune grozavă. Imaginați-vă că puteți călători prin lume după bunul plac sau pur și simplu savurați cafeaua de dimineață în pijama, în timp ce câștigați bani de acasă. Cine știe, ai putea descoperi o nouă pasiune sau ai putea plăti datoria cardului de credit.